Novinky

To nejlepší pro podporu imunity

Nikdy není pozdě začít s posilováním imunitního systému. Mnohdy zkrátka ani pestrá strava, pravidelný pohyb, otužování a zdravý životní styl nestačí. Vezměte si proto na pomoc kvalitní přírodní produkty, které jsou skvělými podpůrnými prostředky v posilováním obranyschopnosti organismu a pomohou vám předcházet nachlazením a nemocem nebo zmírňovat jejich průběh.

To nejlepší pro podporu imunity

Přírodní doplňky stravy pro zdraví

Krása a zdraví jdou ruku v ruce. Zlepšete proto svoji zdravotní stránku užíváním produktů z přírody. Kvalitní a cenově dostupné přírodní doplňky stravy, jako jsou nejrůznější vitamíny a minerály, jsou klíčové pro naše zdraví. Ideální volbou pro správně fungující imunitu je doplnění céčka a déčka, které pomáhají i po dalších zdravotních stránkách.

Déčko – prvek důležitý nejen pro imunitní systém

Vitamín D3 je hraje klíčovou roli naši obranyschopnost. Kromě toho přispívá k normálnímu vstřebávání vápníku a fosforu, k udržení ideálního stavu kostí a zubů. Podporuje normální činnost svalů. Bojuje také proti škodlivým bakteriím a virům. Schopnost jeho syntézy v těle se ovšem s věkem postupně snižuje, a proto je vhodné jej tělu dodávat v podobě doplňků stravy. Ve složení najdete Vitamín D3 400 I.U. Společnost Naturvita tento a další přírodní produkty sama vyrábí. Déčko výhodně nakoupíte na e-shopu Giga lékárna.

Céčko – vitamín důležitý pro imunitu i tvorbu kolagenu

Vitamín C přispívá k tvorbě kolagenu, který je důležitý pro funkci krevních cév, kostí, chrupavek, dásní a zubů. Napomáhá ke snížení míry únavy a vyčerpání. Zároveň také přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání. Extra C s postupným uvolňováním obsahuje v jedné kapsli 500 mg tohoto důležitého vitamínu a je tělu přístupný minimálně po dobu 8 hodin. Céčko s postupným uvolňováním výhodně nakoupíte na e-shopu Giga lékárna.

O autorovi

admin